Nature photography workshop

Experience natural cemetery Schoorsveld through the eye of the lens

You can sign up here
10 maart 2024
   
Heeze
Schoorsveld

Altijd al eens door het oog van de lens de natuur willen bekijken? Op zondag 10 maart is je kans om de natuur op een nieuwe manier te ervaren tijdens de workshop Natuurfotografie. Tijdens deze workshop krijg je een korte introductie over fotografie en het gebruik van een fototoestel of camera op je mobiele telefoon. Daarna ga je naar buiten om de theorie in de praktijk te brengen en onder begeleiding mooie natuurfoto’s te maken.

De workshops worden gegeven door fotografen Bert Keet en Harry Dumoulin. Bert fotografeert al van jongs af aan. Eerst in zwart wit inclusief zelf ontwikkelen en afdrukken, daarna is hij overgestapt op digitale fotografie. Bert geeft al 15 jaar fotografie cursussen. Voor Harry is fotografie een grote hobby. In het begin ging zijn belangstelling voornamelijk uit naar landschapsfotografie waarbij hij in 1994 voor de ANWB de fietsgids ‘Oostelijk Brabant’ van foto’s mocht voorzien. Door zijn lidmaatschap van het IVN maakt hij nu voornamelijk natuurfoto’s, waaronder vogel- en macrofotografie.

Ben je er bij op zondag 10 maart? Vergeet je fototoestel of mobiele telefoon met camera niet! Meld je aan de website van Schoorsveld

Sign up