Koningsdag Heeze

27 april 2024
   
Heeze

Zaterdag 27 april is het weer zo ver! Koningsdag 2024 staat voor de deur. Op deze dag staan er diverse activiteiten gepland in Heeze. Het begint 's ochtends al om 10:00 met een dressuurwedstrijd. De ruitersportvereniging organiseert de jaarlijkse Koningswedstrijd! Een gezellige wedstrijd met springen en dressuur, ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom. De mooist verklede combinatie verdient ook een prijs. Inschrijven kan t/m 23 april via: activiteitenrsvh@hotmail.com

Mocht je de dressuurwedstrijd niks vinden kun je van 10:00 tot 12:30 handboogschieten bij de Rozen van Oranje. Daar wordt een wedstrijd gehouden voor een wisselbeker. Je bent daar van harte welkom aan de Ds. Kremerstraat 47. 

Om 10:30 vertrekt de kinderoptocht vanaf het Perron. Aansluitend is er op het gemeentehuisplein de aubade. Na de aubade volgt de prijsuitreiking van de kinderoptocht.

In de middag zijn er ook nog verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een koningsrit vanaf 13:00, bij deze koningsrit fiets je door de schitterende omgeving van Heeze. Deelname is € 10 p.p. dit is inclusief diverse lekkere hapjes onderweg en koffie bij aanvang. De prijsuitreiking is om 18:00 in Brasserie Loef, Kapelstraat 29c. 

Ook zijn er vanaf 13:00 schietwedstrijden op het terrein, De Santen aan het St.-Jorispad. 

Vanaf 13:30 is iedereen welkom op de korfbalvelden Eymerick in Heeze voor de spektakelmiddag. Naast het kartbaantje dat er jaarlijks te vinden is staan er ook verschillende luchtkussens opgesteld. Ook is er de gehele middag een kindervrijmarkt waar kinderen op een kleedje hun spulletjes kunnen verkopen.