Koningsdag Sterksel

27 april 2024
   
Sterksel

Op vrijdagavond 26 april is er vanaf 20:00 een koningsavond feest in de Valentijn met DJ Mark de Louw en illusionist Magic Mike. 

Op zaterdag 27 april begint het programma al om 8:50, want om 8:50 start namelijk de aubade. Dan vertrekt muziekvereniging de heerlijkheid samen met alle kinderen met versierde fietsen vanaf dorpshuis Valentijn naar de kerk. 

Om 9:30 is er een kinderochtend met activiteiten voor zowel jongere als oudere kinderen. 

Tussen 13:00 en 13:30 heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de fietstocht door Sterksel. De tocht is georganiseerd door Vrouwen van Nu en is ongeveer 30-35 km lang. 

De Ossedrijvers houden in samenwerking met het Oranjecomité van 13.30-17.00 uur een gezellige Koningsmarkt rondom dorpshuis Valentijn. Iedereen kan er een plekje reserveren om zijn/haar spulletjes te verkopen. De jeugd mag gratig op hun eigen kleedje bijvoorbeeld speelgoed, boeken en spelletjes verkopen. Volwassenen kunnen voor € 10 een tafel huren waarop de spullen uitgestald en verkocht kunnen worden. Aanmelden kan via koningsmarkt@ossedrijvers.nl. Geef je snel op, want vol is vol! De koningsmarkt is vooral een gezellige middag voor jong en oud met vertier voor iedereen, dus hier moet je bij zijn!