Shoppen

Gastvrije winkels en leuke evenementen

Vriendelijkheid en service staan in de winkels van Heeze-Leende hoog in het vaandel

Vriendelijkheid en service staan in de winkels van Heeze-Leende hoog in het vaandel. Samen bieden de dorpen een uitgebreid winkelaanbod.In combinatie met eetcafés, lunchrooms en restaurants maakt het de gemeente aantrekkelijk voor een gezellig dagje shoppen. Naast modezaken, woonwinkels en cadeauboetieks is er aandacht voor streekproducten.
Op zaterdag is er bij de korenmolen St.Victor vers meel verkrijgbaar en een bezoek aan Heeze-Leende is niet compleet zonder kennismaking met de befaamde Heezer geitenkaas.

Veelzijdig winkelaanbod

Het winkelaanbod is veelzijdig, zowel op het gebied van kleding, als voor outdoor- en sportartikelen. Maar ook in bloemen en planten, lectuur, cadeaus en woonaccessoires is er volop keuze. Diverse supermarkten zijn zeven dagen per week geopend. De meeste winkels zijn te vinden in Heeze en Leende aan de doorgaande weg. Op donderdagochtend vindt in Heeze de weekmarkt plaats bij het gemeentehuis. Tijdens de Brabantsedag in het laatste weekend van augustus vindt in het centrum een kunstmarkt plaats. En in het najaar kun je tijdens Kunstsmullen drie weken lang genieten van kunst en lekker eten in Heeze, Leende en Sterksel.