Recreatief Heeze-Leende

Toerisme bevorderen staat voorop

Wat doet Recreatief Heeze-Leende

Recreatief Heeze-Leende is een vereniging met als doel het toerisme in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp te bevorderen. Groei van verblijfsrecreatie en groei van de bestedingen van dagrecreanten (dagjesmensen) bij horeca en winkeliers staan daarbij centraal. De vereniging treedt op als aanjager en bemiddelaar, stimuleert ondernemers om met elkaar samen te werken en onderhoudt nauw contact met de gemeente.

Recreatief Heeze-Leende, gevormd door vrijwilligers, wil zo een impuls geven aan de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid van gemeente Heeze-Leende.

Recreatief Heeze-Leende is te bereiken via info@visitheezeleende.nl

Maak kennis met gemeente Heeze-Leende

Op 1 januari 1997 werden de dorpen Heeze, Leende en Sterksel samen de gemeente Heeze-Leende. Doordat de karakteristieke eigenschappen van ieder dorp bewaard zijn gebleven, is de gemeente een unieke plek om te wonen, werken en verblijven. De natuur reikt tot aan de Belgische grens en omvat de prachtige natuurgebieden de Strabrechtse Heide, de Herbertusbossen, de Pan, het Leenderbos en de Groote Heide. Heeze-Leende is een waar paradijs voor iedere natuurliefhebber!

Onder de rook van Eindhoven

De gemeente Heeze-Leende is bijzonder omdat het in haar kernen Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp zeer aantrekkelijk is om te wonen en te verblijven. Deze kernen zijn namelijk doordrenkt met veel woongenot, hoogwaardige cultuuruitingen, welke zijn ingebed in zeer veel natuurschoon. Terwijl anderzijds alle stedelijke voorzieningen op slechts 15 minuten binnen handbereik zijn.